Skip to main content

Over ons

STS Productions is een jong en dynamisch bedrijf, maar met jarenlange ervaring.

Wij werken met korte lijnen, geven heldere adviezen, bieden overzichtelijke offertes en werken volgens het principe ‘afspraak is afspraak’.

Het begon in 2018

Toen oprichter Stefan Lok in 2018 besloot voor zichzelf te beginnen, wist hij direct een brede klantenkring op te bouwen. STS Productions werd binnen korte tijd partner voor licht en geluid bij evenementenlocaties in onder meer Amsterdam, Utrecht, Arnhem, Nijmegen en Den Bosch. STS Productions werd zo ook vaste leverancier van uiteenlopende bedrijven zoals:

  • Ouwehands Dierenpark
  • Corsovereniging Culemborg
  • Koninklijk Muziekgezelschap de Harmonie Doorn

Snel uitbreiden

Het team van STS Productions breide snel uit en het was vooraf voor Stefan onmogelijk te bedenken dat al twee jaar na oprichting van zijn bedrijf corona om de hoek kwam kijken.

“We hebben toen direct geïnventariseerd waar er behoefte aan was in de markt en bij onze klanten,” vertelt Stefan.

“Onverwacht werd STS Productions op deze manier ook specialist in videoconferencing en het verzorgen van livestreams. Corona heeft ons bedrijf uiteindelijk dus ook zeker wat gebracht,” glimlacht hij optimistisch.

Wij creëren onvergetelijke evenementen met vernieuwende, creatieve oplossingen die het publiek doen verwonderen.

Maak kennis met Stefan

Stefan Lok is de oprichter en eigenaar van STS Productions licht & geluid, gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige audiovisuele oplossingen voor evenementen en projecten van elke omvang. Met zijn passie voor het creëren van de mooiste audiovisuele ervaringen, heeft Stefan STS Productions opgebouwd tot een gerenommeerd bedrijf in de sector.

Stefan en zijn team zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen, zodat zij hun klanten de beste oplossingen kunnen bieden.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele partner voor uw evenement of project, dan is STS Productions licht & geluid de juiste keuze. Stefan en zijn team staan altijd klaar om hun expertise en ervaring in te zetten om uw visie tot leven te brengen.

Naast zijn werk als ondernemer, is Stefan één dag per week te vinden in Ouwehands Dierenpark. Op 17-jarige leeftijd is Stefan hier tijdens zijn opleiding gestart met een bijbaan als audiovisueel technicus in het zeeleeuwentheater. In de loop der jaren is Stefan doorgegroeid naar de functie van zeeleeuwentrainer. Al ruim 5 jaar lang doet hij dit met veel plezier naast het ondernemen. Dit is niet alleen leuk voor de afwisseling, maar zorgt er ook voor dat Stefan zich blijft ontwikkelen en inspiratie opdoet voor zijn werk in de audiovisuele wereld.

Dankzij zijn ervaring en kennis weet Stefan samen met zijn collega’s de zeeleeuwen te trainen en te verzorgen op een manier die respectvol is voor het dier en vermakelijk is voor het publiek. Al sinds 2014 geeft hij educatievoorstellingen en brengt hij zijn liefde voor deze dieren over op jong en oud.

Op de foto zie je zeeleeuw Loes.

De missie van STS Productions

Organisatoren van de meest uiteenlopende events ontzorgen door het leveren van betrouwbare techniek tegen een aantrekkelijke prijs, altijd met creatieve invullingen, zodat het publiek steeds een optimale beleving heeft.