Skip to main content

Diensten

Licht

Laat de wereld stralen. Het biedt sfeer en geeft aandacht aan hen die dat verdienen.

Geluid

Maakt de mens verstaanbaar en geeft muziek de juiste functie van het moment.

Beeld

Versterkt de boodschap, verduidelijkt de communicatie en geeft mensen een gezicht.

Dat is wat STS Productions voor jouw evenement kan betekenen.

Alles begint bij een goed advies. Elk evenement is maatwerk. Maak jouw plannen en wensen kenbaar, laten we elkaar inspireren om samen jouw festiviteit naar het hoogste niveau te brengen.

Presentaties en (online-)congressen

Wij leveren audiovisuele totaaloplossingen voor (product)presentaties, diploma-uitreiking en congressen. We faciliteren bovendien 100% betrouwbare videoconferencing en livestreams zodat de hele wereld kan deelnemen aan jouw presentatie, congres of event.

Feesten & festivals

STS Productions bouwt graag een feestje! We leveren vanuit eigen magazijn licht, geluid en effecten voor elke feest of festival, groot of klein. Samen bepalen we de sfeer en inventariseren we de benodigde (podium)faciliteiten. STS Productions staat garant voor een onvergetelijk feest en festival.

Exposities

Kunst en andere museale objecten moeten functioneel worden belicht. Verlichting maakt de objecten niet alleen zichtbaar, maar draagt ook bij aan de sfeer van elk object én de totale expositie. Als informatievoorziening of sfeerversterker kan ook geluid deel uitmaken van een tentoonstelling. Wij adviseren en realiseren een op maat gemaakt audiovisueel plan voor jouw expositie.

Optredens van artiesten, Dj’s en bands

STS Productions faciliteert live artiesten met een totaalpakket van geluid, licht en effecten. Aan de hand van een technische rider leveren wij alle gewenste, hoogwaardige apparatuur en de beste technici.

Uitvaarten

STS Productions zet altijd de juiste toon. Wij leveren beeldpresentaties, geluid en muziek op elke locatie. Tevens verzorgen we livestreams, zodat genodigden ook op afstand kunnen deelnemen aan een uitvaart.

De missie van STS Productions

Organisatoren van de meest uiteenlopende events ontzorgen door het leveren van betrouwbare techniek tegen een aantrekkelijke prijs, altijd met creatieve invullingen, zodat het publiek steeds een optimale beleving heeft.