Voorjaarsconcert Koninklijke Harmonie Doorn

Koninklijke Harmonie Doorn

Wensen klant

  • Complete belichting van het orkest, zowel front als back light
  • Draadloze microfoons voor sprekers
  • Technici voor aansturing beeld, licht en geluid
  • Audiosysteem ter gehore brengen van beeldcontent én de sprekers voor het publiek.

Al sinds 2018 mogen wij dit jaarlijks terugkerende evenement verzorgen van technische ondersteuning. Uiteraard zijn wij erg blij met onze langdurige samenwerking en kijken wij altijd met veel plezier uit naar het voorjaar wanneer er weer een nieuwe editie georganiseerd wordt !

Over het evenement

Elk jaar wordt er een nieuwe editie georganiseerd met ook elk jaar een nieuwe repertoire. Wij zorgen ervoor dat de spelers goed en functioneel belicht zijn, tegelijkertijd maken wij ook gebruik van lampen die beschikken over verschillen kleuren. Zo kunnen wij aan de hand van een bepaald nummer de sfeer middels kleuren bepalen/aanwakkeren bij het publiek. Uiteraard doen wij dit altijd met afstemming van de klant.

Geluid is ook een belangrijk onderdeel. Tijdens het concert komen verschillende sprekers aan het woord die goed verstaanbaar dienen te zijn in een akoestisch uitdagende ruimte.

Het concert vindt plaats in een tennishal waar, vanwege de harde materialen in de constructie, het geluid makkelijk reflecteert . Dit veroorzaakt een zogenoemde galm in de ruimte, wat de spraakverstaanbaarheid aanzienlijk verslechterd. Wij gebruiken hier luidsprekers met een specifieke projectiebundel die plafond- en vloerreflecties significant verminderd, waardoor de spraakverstaanbaarheid aanzienlijk verbeterd.

Uiteraard leveren wij bij dit evenement ook technici om het algehele techniek aan te sturen en het evenement volledig technisch te ondersteunen.

Samenwerken met STS Productions

Een essentieel aspect van onze dienstverlening is dat we goed luisteren naar de wensen van onze klanten. We begrijpen dat elk evenement uniek is en specifieke eisen heeft. Daarom nemen we de tijd om uw behoeften en verwachtingen volledig te begrijpen. Op basis daarvan kunnen we helder advies geven en de juiste oplossingen bieden die perfect aansluiten bij uw doelen.

Kortom, wanneer je met ons samenwerkt, kun je erop vertrouwen dat je in goede handen bent. We bieden hoogwaardige audiovisuele techniek, investeren in nieuwe technologieën, luisteren aandachtig naar jouw wensen en geven helder advies. Met ons ervaren team en onze toewijding aan klanttevredenheid streven we ernaar om van elk evenement een succes te maken.

Wij creëren onvergetelijke evenementen met vernieuwende, creatieve oplossingen die het publiek doen verwonderen.