Oranjefestival Renswoude

Dans en Sjans Arena @ Oranjefestival Renswoude

Wensen klant

 

  • Licht techniek
  • Audio techniek
  • Operator licht
  • Regie

Tijdens de week van koningsdag 2023 mochten wij 3 dagen lang de techniek verzorgen in de kleinste, maar meest gezellige Arena van Nederland !

Over het evenement

Het Oranjefestival in Renswoude is een jaarlijks terugkerend evenement dat plaatsvindt tijdens de week van Koningsdag. Naast de Dans en Sjans Arena zijn er nog twee andere area’s waar bezoekers van dit 3-daagse evenement van kunnen genieten. Het festival trekt duizenden mensen uit alle hoeken van het land.

In de Dans en Sjans Arena hebben we een lichtshow verzorgd met verschillende soorten lampen, waaronder bewegend licht, blinders en statische led-parren. Deze combinatie van lichteffecten creëerde een spectaculaire en dynamische sfeer in de arena. Daarnaast hebben we ons KGEAR-audiosysteem gebruikt om ervoor te zorgen dat het geluid van topkwaliteit was. Elke dag was er een lichtoperator aanwezig om de verlichting vakkundig te bedienen en zo de perfecte ambiance te creëren.

Het Oranjefestival Renswoude is niet alleen een feest van muziek en dans, maar biedt ook een breed scala aan andere activiteiten. Bezoekers kunnen genieten van diverse optredens van lokale en nationale artiesten, lekkernijen proeven bij de vele foodtrucks, deelnemen aan spannende attracties en meedoen aan verschillende spellen en wedstrijden. Voor jong en oud is er altijd iets te beleven tijdens dit bruisende festival.

Samenwerken met STS Productions

Een essentieel aspect van onze dienstverlening is dat we goed luisteren naar de wensen van onze klanten. We begrijpen dat elk evenement uniek is en specifieke eisen heeft. Daarom nemen we de tijd om uw behoeften en verwachtingen volledig te begrijpen. Op basis daarvan kunnen we helder advies geven en de juiste oplossingen bieden die perfect aansluiten bij uw doelen.

Kortom, wanneer je met ons samenwerkt, kun je erop vertrouwen dat je in goede handen bent. We bieden hoogwaardige audiovisuele techniek, investeren in nieuwe technologieën, luisteren aandachtig naar jouw wensen en geven helder advies. Met ons ervaren team en onze toewijding aan klanttevredenheid streven we ernaar om van elk evenement een succes te maken.

Wij creëren onvergetelijke evenementen met vernieuwende, creatieve oplossingen die het publiek doen verwonderen.