Opening gebouw in Den Haag

Audiotechniek voor Entertainment Engineers B.V.

Wensen klant

  • KGEAR audiosysteem geschikt voor ca. 1500 personen
  • Audio operator
  • Aansturing

Over het evenement

Entertainment Engineers is een veelzijdig entertainment- en evenementenbureau dat regelmatig onze expertise en specialistische materialen inschakelt voor evenementen met specifieke behoeften.

Onlangs hadden we het genoegen om in Den Haag een audiosysteem te leveren voor de opening van een gebouw, waarbij we moesten zorgen voor een geschikte geluidsoplossing voor ongeveer 1500 aanwezigen. Een van de eisen was dat het geluid vanuit één punt moest komen, zonder verspreide luidsprekers op het terrein. Bovendien mochten de luidsprekers niet al te opvallend zijn, aangezien alle aandacht op het gebouw gericht moest blijven.

Om aan deze vereisten te voldoen, hebben we gekozen voor in totaal 20 KGEAR luidsprekers (2x GH412 en 12x GH12). Deze luidsprekers zijn compact en bleken perfect geschikt voor deze opdracht. We hebben ze geïnstalleerd in een line-array-configuratie, met 10 aan de linkerzijde en 10 aan de rechterzijde. Hierdoor konden we ervoor zorgen dat het geluidsniveau vrijwel gelijk was voor zowel de mensen vooraan als achteraan in de menigte. Het verschil in geluidsniveau bedroeg slechts 4 decibel over een afstand van 50 meter, wat een indrukwekkende prestatie is van KGEAR!

Samenwerken met STS Productions

Een essentieel aspect van onze dienstverlening is dat we goed luisteren naar de wensen van onze klanten. We begrijpen dat elk evenement uniek is en specifieke eisen heeft. Daarom nemen we de tijd om uw behoeften en verwachtingen volledig te begrijpen. Op basis daarvan kunnen we helder advies geven en de juiste oplossingen bieden die perfect aansluiten bij uw doelen.

Kortom, wanneer je met ons samenwerkt, kun je erop vertrouwen dat je in goede handen bent. We bieden hoogwaardige audiovisuele techniek, investeren in nieuwe technologieën, luisteren aandachtig naar jouw wensen en geven helder advies. Met ons ervaren team en onze toewijding aan klanttevredenheid streven we ernaar om van elk evenement een succes te maken.

Wij creëren onvergetelijke evenementen met vernieuwende, creatieve oplossingen die het publiek doen verwonderen.