Congres, Waalwijk bij van Haren

Hornman Productions

Wensen klant

  • Talkshow setting
  • 4 draadloze tafel microfoons
  • Powerpoint zichtbaar zowel in de zaal als in de livestream
  • Discreet luidsprekersysteem voor de fysiek aanwezige gasten
  • Livestreaming voor de online aanwezige gasten

Bij Van Haren Schoenen in Waalwijk hebben wij een congres audiovisueel ondersteund.

Over het congres

Het congres vond plaats in een talkshowsetting met één vaste host en verschillende sprekers. Idealiter gebruiken wij headsets bij sprekers die wat langer aan het woord zijn, maar uiteraard is dit maatwerk. Bij dit congres was elke spreker relatief kort aan het woord, waardoor er veel tussen sprekers gewisseld werd. Daarom hebben wij gebruik gemaakt van draadloze tafelmicrofoons in plaats van headsets.

Tijdens dit congres hebben wij een line source-systeem gebruikt. Dit is een discreet luidsprekersysteem dat ervoor zorgt dat de geluidsdruk over afstanden beter verdeeld wordt. Zowel mensen voor- als achterin de zaal hebben hierdoor hetzelfde geluidsniveau en dezelfde geluidskwaliteit ervaren.

We hebben er ook voor gezorgd dat mensen online alles goed meekregen. De livestreaming werd ook door ons verzorgd en onze aanwezige technicus schakelde de beelden van sprekers en powerpoints naar relevantie.

Alle partijen waren tevreden, en dat maakte ons erg blij. Met name de soepele communicatie voorafgaand aan het evenement en de relaxte sfeer tijdens het opbouwen werden als prettig ervaren, zo kregen we te horen.

Samenwerken met STS Productions

Samenwerken met ons betekent zekerheid. Wij zijn gespecialiseerd in het faciliteren van audiovisuele techniek op congressen en maken uitsluitend gebruik van high-end materiaal om uitval tot een minimum te beperken. Daarnaast proberen we altijd te investeren in nieuwe technieken. We luisteren goed naar de wensen van onze klanten en geven helder advies. Ons materiaal staat zoveel mogelijk verdekt opgesteld en onze technici zijn altijd netjes gekleed

Wij creëren onvergetelijke evenementen met vernieuwende, creatieve oplossingen die het publiek doen verwonderen.