Congres, Rhenen bij Ouwehands Dierenpark

Ouwehands Dierenpark

Wensen klant

  • Presentatielaptop, te bedienen door spreker op podium
  • Draadloze microfoons voor sprekers
  • Geluid monitoring op het podium voor sprekers
  • Presentatielaptop voor het afspelen van diverse Powerpoints van sprekers.

In november 2022 mochten wij in Ouwehands Dierenpark het zeeleeuwentheater voorzien van extra audiovisuele ondersteuning voor twee congressen.
De nadruk van deze opdracht lag op het creëren van een zo prettig mogelijke omgeving voor de sprekers en het volledig ontzorgen van hen, zodat zij zich volledig konden richten op waar zij goed in zijn.

Over het congres

In het zeeleeuwentheater is er een vaste licht- en geluidsinstallatie aanwezig voor de dagelijkse zeeleeuwenvoorstelling. Deze installatie bestaat uit meerdere luidsprekers die, gericht op het publiek, op verschillende afstanden ten opzichte van het podium staan. Dit veroorzaakt een aanzienlijke galm op het podium, wat voor sprekers een behoorlijke uitdaging kan zijn. Om dit op te lossen hebben wij een monitorluidspreker op het podium geplaatst die de galm “overstemt”. Hierdoor konden de sprekers zichzelf goed horen.

Daarnaast hebben met een digitale geluidstafel een mix gemaakt, zodat de bezoekers van een fijne geluidsbeleving konden genieten.

Alle betrokken partijen waren meer dan tevreden en met name de sprekers vonden onze aanwezigheid erg prettig.

Samenwerken met STS Productions

Samenwerken met ons betekent zekerheid. Wij zijn gespecialiseerd in het faciliteren van audiovisuele techniek op congressen en maken uitsluitend gebruik van high-end materiaal om uitval tot een minimum te beperken. Daarnaast proberen we altijd te investeren in nieuwe technieken. We luisteren goed naar de wensen van onze klanten en geven helder advies. Ons materiaal staat zoveel mogelijk verdekt opgesteld en onze technici zijn altijd netjes gekleed

Wij creëren onvergetelijke evenementen met vernieuwende, creatieve oplossingen die het publiek doen verwonderen.