Congres in Bergen op Zoom

Audio en livestream techniek

Wensen klant

 

  • Audio techniek
  • Livestream techniek
  • Handmicrofoons op discrete tafelstatieven
  • Complete regie en technicus

Over het congres

Op 10 mei verzorgden wij in Bergen op Zoom de audio- en streamingtechniek voor een evenement. Onder begeleiding van de dagvoorzitter kwamen verschillende sprekers aan het woord. Gezien het aantal wisselingen tussen sprekers, hebben wij besloten om een aantal draadloze handmicrofoons te gebruiken. Deze hebben wij op discrete tafelstatieven gemonteerd, waar de sprekers aan plaatsnamen.

Daarnaast verzorgden wij ook de livestreamtechniek, camerawerk en schakeling, zodat mensen die niet fysiek aanwezig konden zijn het congres toch op afstand konden volgen.

Om alles in goede banen te leiden, hebben wij een complete regie en technicus ingezet.

Samenwerken met STS Productions

Samenwerken met ons betekent zekerheid. Wij zijn gespecialiseerd in het faciliteren van audiovisuele techniek op congressen en maken uitsluitend gebruik van high-end materiaal om uitval tot een minimum te beperken. Daarnaast proberen we altijd te investeren in nieuwe technieken. We luisteren goed naar de wensen van onze klanten en geven helder advies. Ons materiaal staat zoveel mogelijk verdekt opgesteld en onze technici zijn altijd netjes gekleed

Wij creëren onvergetelijke evenementen met vernieuwende, creatieve oplossingen die het publiek doen verwonderen.